El Perfil D Una Flamauna Autobiografia PDF

AUTOR(A): Roma Comamala

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Perfil D Una Flamauna Autobiografia.pdf

FECHA: 2007

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,69 MB

ISBN: 9788497913225

Javiercoterillo.es El Perfil D Una Flamauna Autobiografia Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de El Perfil D Una Flamauna Autobiografia en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de El Perfil D Una Flamauna Autobiografia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Perfil D Una Flamauna Autobiografia en tu teléfono, tableta o navegador!

El perfil d’una flama és el primer volum d’una sèrie d’un o dos més que, en conjunt, havia de constituir l’autobiografia de Romà Comamala. Però la realitat no és aquesta, perquè l’autor no va deixar cap més llibre de memòries. Ara bé, això no lleva interès al volum de què disposem: la personalitat i el món de l’autor ja hi apareixen sencers, presentats amb una llibertat no gaire freqüent en un sacerdot. D’altra banda, al costat del valor literari, indubtable, el text de mossèn Comamala té també un valor històric més que remarcable. El lector hi trobarà, molt ben reflectida, la vida d’un sector de l’alta burgesia catalana dels anys vint i trenta del segle passat a través de l’experiència de la família Valls, a la qual pertanyia la mare de l’autor. Romà Comamala arriba a la màxima intensitat dramàtica en els capítols en què reflecteix, d’una manera impressionant, les experiències de la Guerra Civil i de la postguerra. Romà Comamala i Valls va néixer a Barcelona el 1921. Era el fill segon d’Arseni Comamala, un dentista prestigiós, i de Montserrat Valls, filla de Josep M. Valls i Vicens, copropietari de la Banca Fills de Magí Valls. Comamala, titulat en Belles Arts per l’Escola de Llotja, va realitzar uns quants treballs com a escenògraf. Però el 1945 ingressa com a novici al monestir de Poblet, que abandonarà el 1948 per entrar al Seminari Arxidiocesà de Tarragona. Ordenat sacerdot el 1952, serà rector de Santes Creus, Castellbell i, des del 1965, de Vilabella, on va morir el 9 d’agost del 2000, víctima d’un càncer.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El perfil d'una flama: Una autobiografia (Prisma): Amazon ...
una autobiografÍa con perspectiva de gÉnero (freixas, laura) a propÓsito de julia (rodriguez fernandez, alberto) a sweet revolution (pÀmies breu, josep) a veces puta y otras maravillosa; adam smith (west, e. g.) aferrada a la vida (valls galfetti, giovanna) al fin la luz (iglesias, guadalupe)
Trucos para crear una súper biografía de tu perfil en ...
6 y 7. Usa hashstags y perfiles en tu biografía. Sí tienes una cuenta como la mía de @triunfagram (es decir, una cuenta adicional a mi cuenta principal de @vilmanunez) puedes aprovechar la biografía para mencionar tu perfil oficial. Con mi perfil original mencioné la cuenta de mi consultora en mi biografía y unos días subí 15 seguidores.

LIBROS RELACIONADOS

Antologia De Fabulas Esopicas En Los Autores Castellanos Hasta El S. Xviii.pdf

Los Años Irreparables.pdf

Guía De Los Más Populares Juegos De Cartas.pdf

La Casa Encantada.pdf

Manual Intervencion En La Atención Higienico-alimentaria A Person As Dependientes En Instituciones. Formacion Para El Empleo.pdf

Cuerpo Administrativo Xunta De Galicia: Temario.pdf

Pack Vino Para Dummies + Dvd.pdf

Los Postres Dulces Y Los Helados.pdf

Once - Patricia Highsmith.pdf

Back To School Prim Classic Tale Pk 2012.pdf

Instituto De Estudios Alicantinos Nº 18 (Noticias De Villena En Las Fuentes Históricas Islámicas; Prospección Arqueológica Submarina De La Costa De Denia; El Doctor Más Magro, Auténtico Descubridor Del Virus De La Leucemia).pdf

El Caballero De Oro.pdf

Primer Plano 3. Libro Del Profesor (Español Lengua Extrajera).pdf

Por Una Renta Basica Universal: Un Minimo Para Todos.pdf

La Biblia Del Año 2000.pdf