Josep Maria De Casacuberta PDF

AUTOR(A): Faust Ripoll Domenech

NOMBRE DEL ARCHIVO: Josep Maria De Casacuberta.pdf

FECHA: 2017

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,15 MB

ISBN: 9788416260416

Javiercoterillo.es Josep Maria De Casacuberta Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de Josep Maria De Casacuberta en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de Josep Maria De Casacuberta en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Josep Maria De Casacuberta en tu teléfono, tableta o navegador!

Josep Maria de Casacuberta i Roger (1897-1985) és conegut per ser el fundador de l’Editorial Barcino i, sobretot, per editar la col•lecció «Els Nostres Clàssics», que tan bona acollida ha tingut al llarg del temps i que tan gran paper ha fet per a recuperar i difondre els nostres grans escriptors. Casacuberta, però, és molt més que un editor de textos antics, ja que a través de les seues col•leccions («Col•lecció Popular Barcino», «Enciclopèdia Catalana», «Manuals Lingüístics Barcino», entre d’altres) demostra la seua voluntat de dotar la cultura catalana dels instruments necessaris per a esdevenir una cultura «normal», a l’altura de qualsevol altra nació culta del nostre entorn. Però no solament Casacuberta és un editor—moltes vegades suplint el que no deixaven fer a les institucions—, sinó que també és un estudiós i un activista des de la seua època d’estudiant universitari, sempre pendent, a més, del País Valencià, de les Illes Balears i de la Catalunya del Nord. «Erudit doblat de mecenes i patriota», com el retrata Joaquim Molas, Casacuberta va esmerçar tota la seua vida, sense defallir, des de la discreció més pregona i amb l’ajuda de la seua esposa Dolors Hostalrich, a teixir els fils de la reconstrucció de la nostra llengua i cultura comunes. En aquests moments una mica convulsos, plens de giragonses ideo...

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Josep Maria Boronat de Casacuberta - Azafato y coordinador ...
Casacuberta i Roger, Josep Maria de.Barcelona, 4.X.1897 - 24.II.1985. Filólogo y editor. Hijo mayor de un comerciante de Arenys de Mar. Su madre nació en Mayagüez (Puerto Rico) debido a la profesión de su padre, el abuelo de Josep Maria, que era un comerciante marítimo de Palamós.
Perfils de Josep Casacuberta | Facebook
En Folgueroles, provincia de Barcelona, encontramos la dirección Carrer Josep Maria de Casacuberta, número 73.Si no has encontrado la dirección que estabas buscando utiliza nuestro buscador de calles que encontrarás en la esquina superior izquierda del mapa.

LIBROS RELACIONADOS

El Dibujo. Historia De Un Arte.pdf

Quien Mato Embajador.pdf

Los Trabajos De Hércules.pdf

Diseño Y Produccion Grafica.pdf

El Nou Rapte D Europa.pdf

Entrevistas Breves Con Hombres Repulsivos.pdf

Encuentros Y Fugas.pdf

Tierra-dos.pdf

Despues Del Anochecer.pdf

Jesús De Nazaret.pdf

Quadern Estudi Tecnologia Ed.2011 3º Secundaria Catala.pdf

El Espacio Profesional Del Graduado Social Y Del Licenciado En Ci Encias Del Trabajo.pdf

Arquitectura Viva Nº 131: Patrimonio Nacional.pdf

Ejecucion De Estructuras De Acero.pdf