Economia En Colors PDF

AUTOR(A): Xavier Sala I Martin

NOMBRE DEL ARCHIVO: Economia En Colors.pdf

FECHA: 2020

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,91 MB

ISBN: 9788418132551

Javiercoterillo.es Economia En Colors Image
DESCRIPCIÓN
El libro Economia En Colors en formato PDF. El libro Economia En Colors en formato MOBI. El libro Economia En Colors en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Sala I Martin. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

De la manera més desenfrenada, divertida i fresca, Xavier Sala iMartín ens ofereix una explicació magistral per posar l'economia al'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, endefinitiva, permostrar-la com mai s'havia vist abans: en colors.Divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan enparla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de sergris plom i s'ompli de colors. Xavier Sala i Martín demostra quel'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.Després de l'èxit del programa del televisióEconomia en colors,Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cadacapítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi mésprofunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigmaeconòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l'economia, queens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l'enigma inicial.Així, aEconomia en colors, Sala i Martín explica els secrets delseconomistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de lesempreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea,què vol dir «innovar», en què co...

DESCARGAR
LEER EN LINEA
(PDF) ECONOMIA EN COLORES XAVIER SALA I MARTIN | Elver ...
Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue
Al loro, que no estamos tan mal - YouTube
Los colores de la economía: roja, azul, verde, naranja…te los explicamos. Aunque todo el mundo que hable de la economía propia (o del país) dirá que está en números rojos (o negros), la verdad es que la economía puede llegar a identificarse con diferentes colores.

LIBROS RELACIONADOS

La Piedad Peligrosa.pdf

Madame Bovary / Salammbó.pdf

El Estado De Bienestar En España.pdf

Cuaderno De Ortografia Eficaz 13.pdf

Razon Practica Y Normas.pdf

La Misteriosa Desaparición De La Marquesa De Loria.pdf

Heroe Al Cuadrado: Vol. 4.pdf

Mi Fiesta De Princesas.pdf

El Manuscrito Carmesí.pdf

Els Marges De La Memoria.pdf

Compendio De Derecho Civil.pdf

Analisis Comparativo De La Normativa Contable De Aeca Y El Iasc.pdf