Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito PDF

AUTOR(A): Jaume Funes

NOMBRE DEL ARCHIVO: Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito.pdf

FECHA: 2018

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,63 MB

ISBN: 9788466423793

Javiercoterillo.es Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito en tu teléfono, tableta o navegador!

Una guia per a pares i mestres d’adolescents de la mà d’un dels màxims experts a Catalunya.Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s’organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l’escola, l’equilibri emocional i la comprensió de la societat.I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d’entendre que les seves respostes, aparentment dures, no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.«He estat al seu costat, observant, escoltant, preguntant. Dono testimoni de les seves capacitats, les seves angoixes, les seves incomprensions. Suggereixo com hauríem de ser i estar els adults que reclamen per dins i rebutgen per fora. Tracto de cercar sempre les seves perspectives (per entomar-les i per ampliar-les). Com deia el gran amic desaparegut, en Carles Capdevila,“Funes convida a pensar–abans i després–sobre la relació amb els adolescents de casa. Inspira en lloc d’alliçonar. I combina les ganes d’entendre’ls amb la necessitat de ser exigents amb ells però alhora aut...

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho ...
eBooks Psicología y pedagogía Psicología Estima'M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè És Quan Més Ho Necessito ...
NosaltresEntrevistem en Jaume Funes, autor de 'Estima'm ...
Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito, libro o eBook de . Editorial: Columna. Los mejores precios en libros y eBooks.

LIBROS RELACIONADOS

Referencia Rapida De Microsoft Internet Explorer 5.0.pdf

La Cripta De Los Capuchinos.pdf

Luna Quiere Un Bebé.pdf

Guia De Londres.pdf

Diccionario De Ceramica. Tomo 3 : P-z.pdf

Erasmo Y La Inquisición.pdf

La Narrativa Insular Del Segle Xx.pdf

Arte Y Prácticas Contables.pdf

El Texto Juridico Ingles Y Su Traduccion Al Español.pdf

El Siervo De La Caridad.pdf

La Interpretación De La Sociología.pdf

Aventuras De Gil Blas De Santillana.pdf

Respondones, 3 (2ª Ed.).pdf

Gerardo Rueda Escultor.pdf