Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito PDF

AUTOR(A): Jaume Funes

NOMBRE DEL ARCHIVO: Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito.pdf

FECHA: 2018

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,14 MB

ISBN: 9788466423793

Javiercoterillo.es Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Estima M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè ÉS Quan Més Ho Necessito en tu teléfono, tableta o navegador!

Una guia per a pares i mestres d’adolescents de la mà d’un dels màxims experts a Catalunya.Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s’organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l’escola, l’equilibri emocional i la comprensió de la societat.I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d’entendre que les seves respostes, aparentment dures, no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.«He estat al seu costat, observant, escoltant, preguntant. Dono testimoni de les seves capacitats, les seves angoixes, les seves incomprensions. Suggereixo com hauríem de ser i estar els adults que reclamen per dins i rebutgen per fora. Tracto de cercar sempre les seves perspectives (per entomar-les i per ampliar-les). Com deia el gran amic desaparegut, en Carles Capdevila,“Funes convida a pensar–abans i després–sobre la relació amb els adolescents de casa. Inspira en lloc d’alliçonar. I combina les ganes d’entendre’ls amb la necessitat de ser exigents amb ells però alhora aut...

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Estima'M Quan Menys Ho Mereixi... Perquè És Quan Més Ho ...
Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito - 9788466423793 - ATRIL - La Central - 2020
Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho ...
Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito: Una guia per a pares i mestres d'adolescents (NO FICCIÓ COLUMNA) | Funes, Jaume | ISBN: 9788466423793 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

LIBROS RELACIONADOS

Crecer En El Amor.pdf

El Cálculo Del Horóscopo.pdf

Tremendas: Luchadoras Latinoamericanas.pdf

Marina.pdf

Tres Minutos De Verdad. Versos Y Poemas 1952-58. Obra Completa Tomo I.pdf

Guia De Lectura. El Senyor Popòtam ÉS Un Manetes (Pícnic).pdf

Los Perros Siempre Ladran Al Anochecer.pdf

Casa De Campo.pdf

El Monestir De Santa Maria De Serrateix: Mes De Mil Anys Arrelat Al Territori.pdf

Memoria De La Guerra Civil Española: Partes Nacionales Y Republic Anos.pdf

Panzer Aces Nº 32.pdf