Visio Dels Vençuts: Relacions Indigenes De La Conquesta PDF

AUTOR(A): Miguel Leon-portilla

NOMBRE DEL ARCHIVO: Visio Dels Vençuts: Relacions Indigenes De La Conquesta.pdf

FECHA: 2011

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,31 MB

ISBN: 9788497796880

Javiercoterillo.es Visio Dels Vençuts: Relacions Indigenes De La Conquesta Image
DESCRIPCIÓN
El libro Visio Dels Vençuts: Relacions Indigenes De La Conquesta en formato PDF. El libro Visio Dels Vençuts: Relacions Indigenes De La Conquesta en formato MOBI. El libro Visio Dels Vençuts: Relacions Indigenes De La Conquesta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miguel Leon-portilla. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

 Miquel León-PortillaVisió dels vençuts va canviar la idea que es tenia de la conquesta d'Amèrica abans de la seva primera publicació, el 1959. Això explica que se'n fessin traduccions a 15 idiomes (entre ells, el japonès, l'hebreu, el serbo-croata o fins i tot el Braile), que s'hagi reeditat en diverses ocasions des d'aleshores, i que avui en dia sigui considerat un clàssic. Com apunta José María Muriá, el prologuista, aquest llibre "ha contribuït moltíssim a forjar la nova idea que ara tenim de les cultures indígenes americanes i del tipus d'ésser social que resultà del seu mestissatge, de primer amb la cultura i la gent d'Espanya i després d'Europa Occidental. [...] La Visió dels vençuts ha esdevingut el símbol de la vindicació ponderada i seriosa d'un món sovint ignorat i menyspreat per tanta gent d'aquí i d'allà."

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Visio Dels Vencuts: Relacions Indigenes De La Conquesta ...
Taylorisme Sistema d'organització del treball, basat en les idees de F.W.Taylor, precursor de la dita organització científica del treball, que consisteix fonamentalment en l'estudi detallat dels processos de treball, que són descomposts en diverses tasques, el temps d'execució de les quals es determina mitjançant cronometratges, i en l'establiment, com a incentiu, del pagament de ...
VIAF ID: 109396473 (Personal)
tangencial, es tracta més aviat d'un petit resum que no pas d'una narració dels esdeveniments. Per últim, el polígraf andalusí al-Maḫzūmī va relatar la seva versió dels fets ocorreguts en l'illa. Aquesta obra és també de gran valor ja que és l'únic text conservat que tracta la conquesta des de l'òptica dels vençuts.

LIBROS RELACIONADOS

Marketing Ecologico.pdf

Leer Y Escribir Con Sentido: Una Experiencia Constructivista En E Ducacion Infantil Y Primaria.pdf

Combatir La Celulitis.pdf

Mercedes Formica (1916- ).pdf

Ecovad 2007 (3ª Ed.).pdf

Escuela De Robinsones.pdf

You 1. Love You.pdf

Europa En El Siglo Xviii.pdf

La Secta Sin Nombre.pdf

Los Pies Del Cielo.pdf

Francesc Pujol: Llums I Ombres.pdf

La Lluna En Un Cove.pdf

Decoración De Chalets / 1. Decoración De Chalets / 2. Chalets. Proyectos Para Montaña Y Playa. Planos De Planta, Fachadas Y Perspectivas.pdf

Laberint.pdf

Filosofia. Secciones 86-93 Del Big Typescript.pdf

Objetiu Aprovar: Quadern Matematiques (1º Eso).pdf

Morgue 1 A 17. 1 A 17. Completa. Difícil.pdf

Los Placeres Y Los Días, Parodias Y Miscelánea.pdf

ÉTica Y Biología.pdf