Lletraferides PDF

AUTOR(A): Assumpta Montella I Carlos

NOMBRE DEL ARCHIVO: Lletraferides.pdf

FECHA: 2015

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,28 MB

ISBN: 9788416154289

Javiercoterillo.es Lletraferides Image
DESCRIPCIÓN
El libro Lletraferides en formato PDF. El libro Lletraferides en formato MOBI. El libro Lletraferides en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Assumpta Montella I Carlos. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

La història de les nostres bibliotecàries: heroïnes abans, durant i després de la guerra Lletraferides vol ser un reconeixement sincer a totes les bibliotecàries que durant un segle han estat al servei de la nostra cultura: soldats d’una mateixa causa,missioneres de la paraula llegada, sentinelles de la lletra impresa.Una història de repressió i sacrificis, petits gestos i força de voluntat, però, sobretot, de passió per les nostres lletres. Des de l’any 1915, quan s’inicia l’Escola de Bibliotecàries, amb l’impuls d’Enric Prat de laRiba, d’Eugeni d’Ors i JaumeRubió.Lletraferides repassa els cent anys d’esforç contumaç d’aquestes dones per preservar l’herència literària d’un país: els inicis difícils, però engrescadors; els duríssims anys de la guerra, amb el bibliobús del front—que recorre hospitals i trinxeres—i de l’exili; el fred angoixós del franquisme, els llibres prohibits i els inferns; i els vertígens de la Transició. Amb testimonis en primera persona, dietaris inèdits per al gran públic i una rigorosa investigació,Assumpta Montellà narra la història d’aquestes guardianes de la literatura catalana i els ret un sentit i merescut homenatge de part de tots nosaltres, els seus admiradors incondicionals: els lectors.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Lletraferides modernes. Catàleg de les escriptores ...
Lletraferides modernes. Catàleg de les escriptores valencianes dels segles XVI-XVIII. Este libro es el fruto de un estudio que, aparte de reflexionar sobre el panorama de la literatura catalana de la Edad Moderna -enmarcada en el Reino de Valencia- y el papel de la mujer dentro de ésta, pretende servir de empujón a los estudios sobre las autoras valencianas modernas.
Lletraferides modernes. Catàleg de les escriptores ...
Lletraferides, libro o eBook de Assumpta Montella. Editorial: Ara llibres. Los mejores precios en libros y eBooks. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre cómo usted ...

LIBROS RELACIONADOS

El Gran Amor De Una Gallina.pdf

London Is London.pdf

Iv Congreso De Historia De La Corona De Aragón.pdf

Lesiones Profesionales En Navarra 2002: Accidentes De Trabajo Y E Nfermedades Profesionales.pdf

Historia De La Antropología.pdf

Psicofisiologia: Fundamentos Metodologicos.pdf

Contratos, Despido Y Ceses Laborales.pdf

Mira Mira: Arbol.pdf

Blanca Vuela Mañana.pdf

Ana.pdf