Lletraferides PDF

AUTOR(A): Assumpta Montella I Carlos

NOMBRE DEL ARCHIVO: Lletraferides.pdf

FECHA: 2015

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,12 MB

ISBN: 9788416154289

Javiercoterillo.es Lletraferides Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de Lletraferides en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de Lletraferides en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Lletraferides en tu teléfono, tableta o navegador!

La història de les nostres bibliotecàries: heroïnes abans, durant i després de la guerra Lletraferides vol ser un reconeixement sincer a totes les bibliotecàries que durant un segle han estat al servei de la nostra cultura: soldats d’una mateixa causa,missioneres de la paraula llegada, sentinelles de la lletra impresa.Una història de repressió i sacrificis, petits gestos i força de voluntat, però, sobretot, de passió per les nostres lletres. Des de l’any 1915, quan s’inicia l’Escola de Bibliotecàries, amb l’impuls d’Enric Prat de laRiba, d’Eugeni d’Ors i JaumeRubió.Lletraferides repassa els cent anys d’esforç contumaç d’aquestes dones per preservar l’herència literària d’un país: els inicis difícils, però engrescadors; els duríssims anys de la guerra, amb el bibliobús del front—que recorre hospitals i trinxeres—i de l’exili; el fred angoixós del franquisme, els llibres prohibits i els inferns; i els vertígens de la Transició. Amb testimonis en primera persona, dietaris inèdits per al gran públic i una rigorosa investigació,Assumpta Montellà narra la història d’aquestes guardianes de la literatura catalana i els ret un sentit i merescut homenatge de part de tots nosaltres, els seus admiradors incondicionals: els lectors.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Assumpta Montellà - Wikipedia, la enciclopedia libre
Josep Joan Piquer i Jover supone que la destinataria de estos versos sería una monja del monasterio de Vallbona, donde habría « no poques monges "lletraferides", és a dir, cultes y afeccionades a llegir i a escriure ». Ver todos los artículos de «Un hermoso catalanismo: letraherido»
UNED Barcelona - Inicio | Facebook
Lletraferides (Sèrie H): Amazon.es: Assumpta Montellà i Carlos, Màrius Serra: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para Regalos Últimas ...

LIBROS RELACIONADOS

La Muchacha De Oro.pdf

El Arbitraje En El Marco De La Ley 1/2000, De Enjuiciamiento Civi L.pdf

365 Actividades (4-8 Años).pdf

La Psicoterapia En Su Aspecto Antropológico.pdf

Problemas De Peso, Adios: Guia Practica Para Prevenir Y Soluciona R El Exceso De Peso.pdf

Els Vila Una Nissaga D Artistes Del Seu Temps.pdf

Hacia Una Vejez Nueva. I Simposio De Gerontología De Castilla Y León.pdf

Noche Totem: Antologia Poetica.pdf

Pronturaio De Historia De España. Para Uso De Los Alumnos De Segunda Enseñanza..pdf

Montpeller Catala.pdf