Lletramola 4 (Catala) PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

NOMBRE DEL ARCHIVO: Lletramola 4 (Catala).pdf

FECHA: 2008

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,43 MB

ISBN: 9788447401734

Javiercoterillo.es Lletramola 4 (Catala) Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de Lletramola 4 (Catala) con javiercoterillo.es. Lea el PDF de Lletramola 4 (Catala) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Lletramola 4 (Catala) y otros libros de Vv.aa..

Lletramola és un projecte didàctic per a l’Educació Infantil. Consta de set quaderns i l’objectiu és iniciar els alumnes en el procés gradual d’aprenentatge de la lectoescriptura i guiar-ne la progressió.Tres personatges, la fada Lila, la bruixa Brufina i el mag Benet, s’encarreguen de presentar, per mitjà del llenguatge narratiu, cadascun dels fonemes i lletres que es treballen en els quaderns.El tractament de cada fonema s’inicia amb el reconeixement del so i la seua representació gràfica en minúscula i majúscula, perafavorir-ne la discriminació auditiva i visual. El mètode didàctic utilitzat presenta una seqüenciació progressiva dels continguts: es passa del fonema a la lletra, de la lletra a les síl·labes, i d’aquestes a les paraules, les frases i als diversos textos (poemes, endevinalles, embarbussaments, etc.). D’altra banda, sempre que s’introdueix una nova lletra, se’n repassen les estudiades fins aleshores. D’aquesta manera, els alumnes relacionen els nous continguts amb els ja apresos.A cada fitxa es proposen, a més de les activitats individuals, unes activitats prèvies que pretenen ajudar els alumnes a comprendre i realitzar adequadament la tasca que se’ls demana i a iniciar-se en el coneixement de les primeres nocions gramaticals (gènere, nombre, etc.).Al final de cada quadern hi ha una fitxa d’avaluació dels conceptes treballats.En el quadern 4 es treballen les consonants: c, qu, b, v i f. . Cada una sintrodueix a partir a partir d’un conte o d’una petita història narrada amb vinyetes on la bruixa Brufina i el mag Benet en són els protagonistes.Es presenten diferents tipus de text: contes, embarbussaments, poemes, endevinalles i vinyetes. Aquests textos van amb lletra lligada, que és la lletra que utilitzaran els alumnes per escriure, tot i que es treballen també les grafies en majúscula.S’inclou un full de retallables (fotografies) que seran necessaris per a la realització d’algunes fitxes.A cada fitxa es proposen, a més de les activitats individuals, unes activitats prèvies que pretenen ajudar els alumnes a comprendre i realitzar adequadament la tasca que se’ls demana i a iniciar-se en el coneixement de les primeres nocions gramaticals.Al final del quadern hi ha una fitxa d’avaluació amb activitats de discriminació auditiva, lectura i escriptura amb les lletres que s’hi han treballat.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El Nacional.cat - Última hora política y económica de ...
Número 4 del artículo 335-1 introducido por el apartado 8 de la disposición final segunda de la Ley [CATALUÑA] 21/2014, 29 diciembre, del protectorado de las fundaciones y de verificación de la actividad de las asociaciones declaradas de utilidad pública («D.O.G.C.» 31 diciembre).
(CAT).QUAD.LLETRAMOLA 4: 9788447401734: Amazon.com: Books
El número 100 en catalán se escribe cent y, cuando sobrepasamos esta cifra, deberemos aplicar las normas vistas en los apartados anteriores y, además, escribir un guión entre unidades y centenas.. Para recordar entre qué cifras en catalán debes escribir guiones, puedes usar la regla mnemotécnica: D-U-C, que significa que el guioncito va entre Decenas-Unidades y Unidades-Centenas.

LIBROS RELACIONADOS

Seres Superiores - Lou Carrigan.pdf

¿Dónde Está Wally? El Libro Mágico.pdf

Matematicas: 1º Eso Proyecto Multiplo.pdf

Mujeres De Arena Y Mirra - Hanan Al-shaykh.pdf

Cambiar Tu Vida.pdf

Prosistas Griegas.pdf

Castillos Del Siglo Xi En La Provincia De Huesca.pdf

Royal Court Hotel-level 2.pdf

La Promoción Social.pdf

Addenda Ii/2002 De Actualizacion De Las Contestaciones De Los Pro Gramas De Acceso A Las Carreras Judicial Y Fiscal.pdf

La Codorniz Nº 1758 29-02-1976 Portada De Mingote.pdf

Obras Completas De Santa Teresa De Jesús.pdf

Tratado Logico-filosofico (2ª Ed. Rev. Y Ampl.).pdf