El Mon Blau PDF

AUTOR(A): Albert Espinosa

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Mon Blau.pdf

FECHA: 2020

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,69 MB

ISBN: 9788418132537

Javiercoterillo.es El Mon Blau Image
DESCRIPCIÓN
El libro El Mon Blau en formato PDF. El libro El Mon Blau en formato MOBI. El libro El Mon Blau en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert Espinosa. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

El caos es allò que et fa diferent. Allò que la gent no entén de tu ique desitja que canviïs. Però el caos és part d'un mateix,per això, quan algú no t'entengui digues-li:«Estima el meu caos»El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseresvermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.Espinosa ens introdueix en una narració d'aventures i emocions sobre ungrup de joves que s'enfronten a un gran repte: revelar-se contra un món que intenta endreçar el seu caos.A través de cinc personatges, una illa i una recerca incessant perviure, l'autor torna a introduir-nos en el seu univers particular ambuna història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un inici contundent i un desenllaç ple d'esperança i de llum.La crítica ha dit:«El proverbi deia "coneix-te a tu mateix". Ni parlar-ne, desconeix,prova, crea, equivoca't, perquè no hi ha respostes correctes, ini tansols els proverbis poden dir què ets o què has de ser. Aquest és el motor d'El món blau. Estima el teu caos.»La Razón«Albert Espinosa posseeix un estil humà i sensible que et porta molt mésenllà de la ...

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cafetería Mon Blau - Dénia.com
El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.
El món blau. Estima el teu caos - Albert Espinosa
El autor de El món blau. Estima el teu caos, con isbn 978-84-663-2982-8, es Albert Espinosa, el traductor de su idioma original de este libro es Silvia Pons Pradilla, esta publicación tiene doscientas dieciséis páginas.. Esta obra está editada por Punto De Lectura S.l.. En 2000 esta editorial comenzó su andadura y tiene su sede en Madrid.

LIBROS RELACIONADOS

Manual De Atencion Primaria - Organizacion Pautas Consulta - A.martin Zurro.pdf

Encaje De Medianoche.pdf

Celtiberis Bis.pdf

El Triangulo Toxico: Alcohol, Comida Y Depresion: Como Evitar Los Excesos Autodestructivos.pdf

Las Probabilidades En La Escuela.pdf

Los Vascos Y La Pesca De La Ballena.pdf

3ds Max 4: Curso Practico.pdf

A Traves De Mi Objetivo: Toros.pdf

Encuentro Con Dios.pdf

Lola Lolita 1: Nunca Dejes De Bailar.pdf

Introduccion A La Econometria.pdf

Presupuestos De La Seguridad Social. Cifras Y Datos. Ejercicio 20 04.pdf

Patria Vasca Y Libertad. Politica, Identidad Y Violencia En El Oc Cidente Europeo.pdf

Tratado De Derecho Ambiental (Tomo Iv).pdf