El Mon Blau PDF

AUTOR(A): Albert Espinosa

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Mon Blau.pdf

FECHA: 2020

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,92 MB

ISBN: 9788418132537

Javiercoterillo.es El Mon Blau Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de El Mon Blau en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de El Mon Blau en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Mon Blau en tu teléfono, tableta o navegador!

El caos es allò que et fa diferent. Allò que la gent no entén de tu ique desitja que canviïs. Però el caos és part d'un mateix,per això, quan algú no t'entengui digues-li:«Estima el meu caos»El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseresvermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.Espinosa ens introdueix en una narració d'aventures i emocions sobre ungrup de joves que s'enfronten a un gran repte: revelar-se contra un món que intenta endreçar el seu caos.A través de cinc personatges, una illa i una recerca incessant perviure, l'autor torna a introduir-nos en el seu univers particular ambuna història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un inici contundent i un desenllaç ple d'esperança i de llum.La crítica ha dit:«El proverbi deia "coneix-te a tu mateix". Ni parlar-ne, desconeix,prova, crea, equivoca't, perquè no hi ha respostes correctes, ini tansols els proverbis poden dir què ets o què has de ser. Aquest és el motor d'El món blau. Estima el teu caos.»La Razón«Albert Espinosa posseeix un estil humà i sensible que et porta molt mésenllà de la ...

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El món blau. Estima el teu caos (Best Seller): Amazon.es ...
El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.
El món blau | 9788417627768 | Espinosa, Albert | Llibres ...
El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.

LIBROS RELACIONADOS

Psicoterapia Con Lsd.pdf

Els Bum-bum Van Al Museu.pdf

Escalera Al Cielo.pdf

La Charola.pdf

Power Food Lexicom (Ingles-español-euskera).pdf

Fritz Lang En America.pdf

La Sabiduría De Buda.pdf

Agenda Year E3 S/v Verde 07/08 Finocam.pdf

El Alojamiento Turistico: Problematica Y Soluciones Ejecucion Contrato Hospedaje.pdf

Lastima Que Sea Una Puta.pdf

El Acto De Estoril.pdf

L Amenaça De La Torre.pdf

Barbaverd, El Pirata.pdf

Coleccion Temas De Hoy (500360).pdf

Pruebas Psicotécnicas.pdf

El Estanque De Los Patos Pobres. P. Leemos (Cuaderno De Actividad Es).pdf