El Senyor Dels Anells PDF

AUTOR(A): J.r.r. Tolkien

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Senyor Dels Anells.pdf

FECHA: 2002

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,22 MB

ISBN: 9788431668686

Javiercoterillo.es El Senyor Dels Anells Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de El Senyor Dels Anells con javiercoterillo.es. Lea el PDF de El Senyor Dels Anells en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Senyor Dels Anells y otros libros de J.r.r. Tolkien.

A la història de la literatura hi ha pocs llibres tan singulars i imaginatius com El Senyor dels Anells (1954), una fantasia èpica on es relata la titànica lluita que sostenen els Pobles Lliures de la Terra Mitjana contra les forces del Mal liderades per en Sàuron, el Senyor dels Anells, que pretén apropiar-se l’Anell del Poder i dur la destrucció i la mort a tota la Terra Mitjana. En aquesta imposant epopeia, l’escriptor britànic John Ronald Reuel Tolkien (1892-1973) ens mostra que la desmesurada ambició de poder acaba corrompent a qui la pateix i que aquesta avidesa només es pot combatre amb la pràctica de virtuts com la humilitat, la camaraderia, el coratge i la perseverança. Aquests valors són els que permetran a homes, elfs, nans i hòbbits vèncer tota mena d’obstacles i anihilar finalment l’exèrcit sinistre d’en Sàuron. En la traducció al català d’El Senyor dels Anells , Francesc Parcerisas ha recreat l’univers fascinant del llibre de Tolkien sense perdre un bri de la bellesa i la vivacitat del llenguatge amb què va ser escrita la novel·la.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
TEST: ¿Cuánto sabes de "El Señor de los Anillos"?
Si tras esto queremos culminar la experiencia fímica ligada a El Señor de los Anillos, también es recomendable echar un ojo a Tolkien, la cinta estrenada en 2019 que cuenta la vida del escritor ...
Ver El Señor de los Anillos: La Comunidad del Anillo ...
VER LA PELICULA El Señor de los Anillos 1: La Comunidad del Anillo (2001) completa en Español Latino, Castellano o Subtitulada, disponible Online en HD.

LIBROS RELACIONADOS

Histologia Y Embriologia Bucodental (2ª Ed.): Bases Estructurales De La Patologia, El Diagnostico, La Terapeutica Y La Prevencion Odontologica.pdf

Al Paso De Dios.pdf

Sinopsis De Psiquiatría. Ciencias De La Conducta / Psiquiatría Clínica.pdf

Cuentos Con Rima.pdf

Sufrimiento.pdf

Cronicas De Usura.pdf

Maria Rosa.pdf

Fuego De Juventud.pdf

Experimentar Y Descubrir.pdf

El Doctor Proctor I El Gran Robatori.pdf

Sociedad Cultura Teoría.pdf

Mi Confesion..pdf

Les Mil I Una Nits.pdf

Entre L'equador I Els Tròpics.pdf