El Senyor Dels Anells PDF

AUTOR(A): J.r.r. Tolkien

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Senyor Dels Anells.pdf

FECHA: 2002

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,32 MB

ISBN: 9788431668686

Javiercoterillo.es El Senyor Dels Anells Image
DESCRIPCIÓN
El libro El Senyor Dels Anells en formato PDF. El libro El Senyor Dels Anells en formato MOBI. El libro El Senyor Dels Anells en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor J.r.r. Tolkien. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

A la història de la literatura hi ha pocs llibres tan singulars i imaginatius com El Senyor dels Anells (1954), una fantasia èpica on es relata la titànica lluita que sostenen els Pobles Lliures de la Terra Mitjana contra les forces del Mal liderades per en Sàuron, el Senyor dels Anells, que pretén apropiar-se l’Anell del Poder i dur la destrucció i la mort a tota la Terra Mitjana. En aquesta imposant epopeia, l’escriptor britànic John Ronald Reuel Tolkien (1892-1973) ens mostra que la desmesurada ambició de poder acaba corrompent a qui la pateix i que aquesta avidesa només es pot combatre amb la pràctica de virtuts com la humilitat, la camaraderia, el coratge i la perseverança. Aquests valors són els que permetran a homes, elfs, nans i hòbbits vèncer tota mena d’obstacles i anihilar finalment l’exèrcit sinistre d’en Sàuron. En la traducció al català d’El Senyor dels Anells , Francesc Parcerisas ha recreat l’univers fascinant del llibre de Tolkien sense perdre un bri de la bellesa i la vivacitat del llenguatge amb què va ser escrita la novel·la.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Ver El Señor de los Anillos 3: El Retorno del Rey (2003 ...
Ver El señor de los anillos: El retorno del Rey Online Completa en HD Las fuerzas de Saruman han sido destruidas, y su fortaleza sitiada. Ha llegado el momento de que se decida el destino de la Tierra Media, y por primera
¿Cuántos Oscars ganó la trilogía de El Señor De Los Anillos?
A la història de la literatura hi ha pocs llibres tan singulars i imaginatius com El Senyor dels Anells (1954), una fantasia èpica on es relata la titànica lluita que sostenen els Pobles Lliures de la Terra Mitjana contra les forces del Mal liderades per en Sàuron, el Senyor dels Anells, que pretén apropiar-se l'Anell del Poder i dur la destrucció i la mort a tota la Terra Mitjana.

LIBROS RELACIONADOS

Montaje De Equipos De Climatizacion (Formacion Profesional Basica ).pdf

(I.b.d.) Los Disfraces De Monstruo.pdf

Los Detectives Salvajes.pdf

Martí El Jove A Sardenya.pdf

Diccionario Everest Punto, Aleman-español, Español-aleman.pdf

Tres Años Entre Los Patagones: Apasionado Relato De Un Frances Ca Utivo En La Patagonia (1856-1859).pdf

Anestesia Social.pdf

Literatura Catalana (Pack) (Ed. 2009) 2º Batx. Catala.pdf

Diez Años De La Muestra Internacional De Filmes De Mujeres De Bar Celona.pdf

Este Mundo, Republica De Viento.pdf