Pensajocs A PDF

AUTOR(A): Roser Genover I Huguet

NOMBRE DEL ARCHIVO: Pensajocs A.pdf

FECHA: 2019

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,61 MB

ISBN: 9788417841355

Javiercoterillo.es Pensajocs A Image
DESCRIPCIÓN
El libro Pensajocs A en formato PDF. El libro Pensajocs A en formato MOBI. El libro Pensajocs A en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roser Genover I Huguet. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

Aquests quaderns consten d’un seguit d’activitats encaminades a un òptim desenvolupament de les capacitats cognitives amb l’objectiu d’aconseguir que els infants es relacionin millor amb el seu entorn.Es treballa l’atenció, la percepció, la memòria, el pensament, el llenguatge i el raonament lògic a partir d’activitats plantejades de forma atractiva i lúdica.És important aprofitar la plasticitat cerebral dels infants en aquesta etapa de l’Educació Infantil, per treballar les funcions cognitives tan vinculades amb l’aprenentatge.Aquest material consta d’un quadern per curs i serà útil tant en el context escolar com en el familiar.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PENSAJOCS A | ROSER GENOVER I HUGUET | Comprar libro ...
Aquests quaderns consten d?un seguit d?activitats encaminades a un òptim desenvolupament de les capacitats cognitives amb l?objectiu d?aconseguir que els infants es relacionin millor amb el seu entor..
Pensajocs 4 - -5% en libros | FNAC
Genover, Roser;Escudero, Neus. 9788417841355. PENSAJOCS A «(A partir de 3 anys)». . paquebote.com, su librería española. Compre cualquier libro español desde ...

LIBROS RELACIONADOS

Auxiliares Administrativos Del Ayuntamiento De Madrid. Test.pdf

Proteccion En Radiologia Odontologica.pdf

Selección De Casos Prácticos De Derecho Penal.pdf

13 Vides, Infinites Veus. Reflexions Educatives Des De L Escola D E La Model.pdf

Kafka.pdf

Els Goigs De Terrassa.pdf

Saulo.pdf

Táctito.pdf

Lengua Castellana Y Literatura 2. Libro Del Profesor (Bachillerat O).pdf

Pintura Mural Del Renacimiento En El Reino De Jaen.pdf