Prat De La Riba: Nacionalisme I Formacio D Un Estat Catala PDF

AUTOR(A): Manuel Perez

NOMBRE DEL ARCHIVO: Prat De La Riba: Nacionalisme I Formacio D Un Estat Catala.pdf

FECHA: 2007

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,90 MB

ISBN: 9788485031986

Javiercoterillo.es Prat De La Riba: Nacionalisme I Formacio D Un Estat Catala Image
DESCRIPCIÓN
El libro Prat De La Riba: Nacionalisme I Formacio D Un Estat Catala en formato PDF. El libro Prat De La Riba: Nacionalisme I Formacio D Un Estat Catala en formato MOBI. El libro Prat De La Riba: Nacionalisme I Formacio D Un Estat Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manuel Perez. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

Enric Prat de la Riba va afirmar, en la seva obra "La nacionalitat catalana" (1906), que «cada nacionalitat ha de tenir un sol Estat» i que «l´aspiració d´un poble a tenir política pròpia, a tenir un Estat seu, és la fórmula política del nacionalisme». En síntesi, «a cada Nació, un Estat». El llibre de Manuel Pérez Nespereira constitueix una anàlisi minuciosa del pensament de Prat, que es concretava a defensar que Catalunya, constituïda en Estat Català, tingués una Constitució dins la Federació Espanyola. L´autor fa un seguiment aprofundit de la trajectòria ideològica de Prat de la Riba, del seu model nacional i social i del concepte que tenia de l´independentisme i la sobirania. Es tracta d´una obra imprescindible per conèixer la immensa aportació de Prat a la ideologia catalanista del primer terç del segle xx i a la influència que va tenir en la vida política de la Catalunya contemporània.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Enric prat de la riba: Nacionalisme i formació d'un estat ...
• Els nacionalismes perifèrics hispànics (català, basc i gallec) van ser l'exponent de les reivindicacions de les nacionalitats històriques d'un Estat espanyol que, essent liberal i aparentment democràtic, tenia un règim centralista i uniformador, que menytenia els particularismes nacionals dels pobles no castellans.
Qui sóc | El Poble Català
Enric Prat de la Riba Sarrà [a] (Castelltersol, 29 de noviembre de 1870-Castelltersol, 1 de agosto de 1917) [1] fue un político y escritor español, de pensamiento catalanista. [2] [3] Es considerado uno de los padres teóricos del nacionalismo catalán.

LIBROS RELACIONADOS

Temario Oposiciones A La Carrera Judicial Y Fiscal. Derecho Const Itucional.pdf

Respuesta Masonica: Ensayo.pdf

Obras Escogidas. Tomo I.pdf

Historia De La Segunda República Española. 4 Vols..pdf

128 Paginas Para Dar Color Con 432 Pegatinas (2).pdf

Cambo - Perfil Biografic - Enric Jardi - Fotografias - En Catalan.pdf

Devils Line Nº 2.pdf

Alejandro De Humboldt: Novela Historico-biografica.pdf

Medicine Through Time. A Study In Development. Book Two. The Beginning Of Change..pdf

Las 21 Cualidades Indispensables De Un Líder.pdf