El Llibre De Les Endevinalles 2 PDF

AUTOR(A): Carme Alcoverro

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Llibre De Les Endevinalles 2.pdf

FECHA: 2010

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,26 MB

ISBN: 9788448926687

Javiercoterillo.es El Llibre De Les Endevinalles 2 Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de El Llibre De Les Endevinalles 2 con javiercoterillo.es. Lea el PDF de El Llibre De Les Endevinalles 2 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Llibre De Les Endevinalles 2 y otros libros de Carme Alcoverro.

Aquest llibre conté una selecció de més de 400 endevinalles de tots els països de parla catalana. Està organitzat en nou blocs temàtics precedits d' il·lustracions que representen escenes de la vida d' una família durant el curs de l' any: de la tardor a l' estiu.Les endevinalles es refereixen a coses diverses: des del cos humà i les coses de casa, fins als animals domèstics i les plantes. I també n' hi ha moltes d' estris del món rural gairebé desapareguts.Proveu de descobrir-ne el significat amagat -les il·lustracions us hi ajudaran-, memoritzeu-les i proposeu-les als de casa, als amics o a l' escola per veure si se' n surten.I, ara, a endeviniar!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
EL LLIBRE DE LES ENDEVINALLES : Agapea Libros Urgentes
El llibre de les endevinalles 2 [CARME/SERRANO, LUCIA ALCOVERRO] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. El llibre de les endevinalles 2
El llibre de les endevinalles 2: CARME/SERRANO, LUCIA ...
El autor de El Llibre de les endevinalles, con isbn 978-84-489-4241-0, es Carme Alcoverro Pedrola, las ilustraciones de este libro son de Carmen Queralt, esta publicación tiene ciento veintiocho páginas. El Llibre De Les Endevinalles está editado por Barcanova.

LIBROS RELACIONADOS

El Coche De Bomberos Que Desaparecio.pdf

L Agricultura Social A Catalunya.pdf

Html Creación De Páginas Web.pdf

Programacion Metodica.pdf

Test Cultura General Y Examenes Resueltos.pdf

Los Heroes Inutiles.pdf

Gente Menuda. Núm 251.pdf

Cuestiones Y Ejercicios De Macroeconomia I (Addenda 42208ad01).pdf

Film Ideal. De 1967 A 1969.pdf

El Misterio De Brunswick Gardens.pdf