Festa A La Cuina PDF

AUTOR(A): Marta Carnicero

NOMBRE DEL ARCHIVO: Festa A La Cuina.pdf

FECHA: 2010

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,97 MB

ISBN: 9788401387333

Javiercoterillo.es Festa A La Cuina Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de Festa A La Cuina en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de Festa A La Cuina en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Festa A La Cuina en tu teléfono, tableta o navegador!

Cuinar pot ser molt divertit i així ho hem de transmetre als més petits de la casa. Cuinant els nens aprenen, guanyen autonomia i autoestima i a més estan entretinguts. Aquest és un llibre de receptes molt complet al estil tradicional -descripció dels ingredients i elaboració, amb alguna petita illustració- però amb el gran allicient de fer participar als més petits: són receptes fàcils d’elaborar, saludables i molt adients pels gustos infantils i de tota la família. El llibre està estructurat de forma senzilla, atractiva i divertida segons els plats i segons diferents temàtiques, per exemple: Dolç: - Una tarda de pluja (rosquilles, magdalenes per sucar a la llet...) - Llaminadures de festa (panellets, tortell de reis amb sorpresa...) - Per als més petits: sense foc i sense fogons! (pastissos de galetes, de llimona...) - Per Nadal, preparar un regal molt especial (cookies, bombons...) - Quan arriba l’estiu (batuts, orxata...) - Per als que tenen molta, moltíssima pressa (gelat de petit suisse, llimonada,...) Salats: - Ara que arriba el bon temps (pastissets d’arròs,...) - Plats freds per després de la platja (còctel de gambes, amanida d’arròs,...) - Un dissabte de pizza i cinema (preparació de la massa, pizza de bacon, de pernil dolç...) - Coses molt, molt bones (dàtils amb pernil, quiche,...) - Ajudo als pares a fer el sopar (ous regirats, llibrets de pollastre,...) Una gran festa d’aniversari: - Els pastissos (un pastís de xocolata molt especial,...) - Els pica-pica (guacamole amb nachos, sandvitxos, broquetes de tomàquet,...) I per els que ja no són tant petits, què?! - Mamma mia la pasta! (tallarines, macarrons, spaghettis,...) - Un menú per sorprendre als pares (amanida de colors, lluç, mousse...) Una obra senzilla, de fàcil consulta, en la lectura de la qual no es perdrà el lector de cap edat. Un llibre fresc, de receptes àgils i més que mai: per tota la família!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Fideus a la cassola amb peix | Cuina festiva - Festa.cat
Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a lestil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passos culinaris tots sols. Els plats que presenta són fàcils delaborar, sans i molt apropiats per als gustos infantils i de tota la família.
Festa a La Cuina. Carnicero, Marta. 9788401387333
Recetas faciles y rapidas de cocina con pollo. Comidas, bocaditos, botanas y cenas ricas: Como hacer pechugas de pollo a la barbacoa. Algo delicioso de hacer como aperitivo o comida. Acompañadas ...

LIBROS RELACIONADOS

Los Delitos De Incendio, Estragos Y Daños Tras La Reforma De La L O 7/2000 Y La Lo 15/2003.pdf

Apocrifos Del Antiguo Testamento Iv: Ciclo De Henoc.pdf

Al Final De L Abisme.pdf

Obras Selectas De Premios Nobel. Isaac B. Singer 1978.pdf

Manual De Problemas Clinicos En Obstetricia Y Ginecologia.pdf

Mapa Fisico De España.pdf

Ciudad De Silencio.pdf

Matematicas 2. Cuaderno 1 (Comunidad De Madrid. Educacion Primari A. Primer Ciclo).pdf

El Gran Libro De La Salud.pdf

Matematica, Divertida Y Curiosa.pdf

La Batuta Mágica 3 Guía Didáctica.pdf

El Conde De Montecristo; T. 2.pdf

De Que Parlen Els Homes.pdf