Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia PDF

AUTOR(A): David (Ed.) Cortright

NOMBRE DEL ARCHIVO: Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia.pdf

FECHA: 2017

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,38 MB

ISBN: 9788415307983

Javiercoterillo.es Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia con javiercoterillo.es. Lea el PDF de Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia y otros libros de David (Ed.) Cortright.

Amb Buscadors de la veritat, David Cortright ha elaborat una antologia definitiva sobre els personatges i els moviments socials més influents a favor de la pau i la noviolència. Des de Gandhi, el gran pioner, i Martin Luther King, fins al despertar d'Àfrica (amb Mandela i Tutu) i el laberint d'Orient Mitjà, passant per múltiples campanyes pacifistes, la lluita pels drets civils, la influència de les religions o la veu de les dones.«Els textos d'aquest volum tracten dels dilemes que comporta buscar la veritat i derrotar la injustícia i l'opressió. [...] Els autors són de tots els continents i treuen conclusions d'una gran varietat d'experiències històriques i moviments pel canvi: la lluita per la llibertat a l'Índia, la defensa dels drets civils als Estats Units, les campanyes contra l'apartheid a Sud-àfrica, els drets humans a l'Amèrica Llatina, i el moviment per l'alliberament de Palestina. Els textos tracten la teoria i la pràctica de la noviolència, els mètodes i l'estratègia de l'acció social, i les arrels religioses de la noviolència en el judaisme, el cristianisme i l'islam.» (David Cortright, al pròleg)Martin Luther King Jr. va dir «la resistència noviolenta és l'arma més potent de què disposen els oprimits en la lluita per la llibertat.»

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Publicidad y revolucion de autor Alan Bradshawlinda Scott ...
Buscadors de la veritat : veus per la pau i la noviolència. Cortright, David . Con Buscadors de la veritat, David Cortright ha elaborado una antología definitiva sobre los personajes y los movimientos sociales más influyentes a favor de la paz y la noviolencia.
Buscadors de la veritat «Veus per la pau i la noviolència ...
En el sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puedes descargar el libro de Trabajar con signos. Este libro fue escrito por el autor Alberto Corazon. ¡Y este autor nunca decepciona!

LIBROS RELACIONADOS

Mestres Valencianes Republicanes.pdf

Competencia Matematicas 083º Eso.pdf

Linear Algebra And Its Applications (3th Ed.) (Incluye: Mymathlab : Student Access Kit).pdf

Rimas Y Abrojos.pdf

Espinas En El Talle.pdf

El Vizconde Pajillero De Los Cojones Blandos.pdf

Confieso Que He Vivido. Memorias...pdf

Románticos Y Socialistas. Prensa Española Del Xix.pdf

Brids Nº 1 : La Conjura De Los Necios.pdf

Alcibiades Club Tercera Edición..pdf

Es Facil Meterse A La Gente En El Bolsillo.pdf