Talpirons I Ratolents PDF

AUTOR(A): Jordi Ortiz

NOMBRE DEL ARCHIVO: Talpirons I Ratolents.pdf

FECHA: 2005

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,32 MB

ISBN: 9788493396794

Javiercoterillo.es Talpirons I Ratolents Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de Talpirons I Ratolents con javiercoterillo.es. Lea el PDF de Talpirons I Ratolents en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Talpirons I Ratolents y otros libros de Jordi Ortiz.

Poc podien imaginar-se la Mina i en Sebas que el final de curs seria tan mogut. Tan bon punt van conèixer aquell mag divertit i mig guillat, en Trafolari, van començar els embolics. Els talpirons, uns misteriosos éssers que viuen sota terra i mai no surten a l'exterior, demanen ajuda urgent ni més ni menys que per salvar el món. Davant d'aquest repte, els nens han de recórrer als seus germans grans, la Laura i en Lluc. Tots quatre nois, guiats per en Trafolari, es llancen de cap a una aventura apassionant, però molt perillosa.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La cova submarina - Leoteca
El rapte d'en Sebas és un llibre per a 10 anys, ple de fantasia i imaginació! La Mina i en Sebas s'inquieten pel missatge que els porta a la classe una granota verda. En ell, en Trafolari, el mag mig guillat amic seu, els cita amb urgència a l'estació.
Pont d'Enseula: LA SÈRIE TALPIRONS I RATOLENTS
NOU PREU Poc podien imaginar-se la Mina i en Sebas que el final de curs seria tan mogut. Tan bon punt van conèixer aquell mag divertit i mig guillat, en Trafolari, van començar els embolics. Els talpirons, uns misteriosos éssers que viuen sota terra i mai no surten a l'exterior, demanen ajuda urgent ni més ni menys que per salvar el món.

LIBROS RELACIONADOS

Vector.pdf

Conte Per Llegir Al Sol L Estiu.pdf

Las Lanzas Rotas.pdf

Plastica 4 (4º Primaria).pdf

Packbiblioteca Arbol Lectura Infantil 10 Cuento Luna.pdf

El Confidente.pdf

Jamás Me Olvidarán.pdf

Asa, El Ejecutor Nº 2.pdf

Historia De La Mafia.pdf

Praga (Guia Viva).pdf

Nivel 5.pdf

El Sepulcre Del Corb.pdf

Tests Y Supuestos Practicos De Capacitacion Profesional Para Las Actividades De Transporte Publico Por Carretera (Viajeros) (6ª Ed.) Nd/aed.pdf

Poratas Y Corsarios.pdf

Gúía Mágica. La Mesa De Ocaña.pdf

La España De Pelayo, Manolita Y Marcelino.pdf

Gredos, Roca Viva.pdf

El Pensament I L Activitat Literaria Del Setsents Catala.pdf