Prenint El Demble A Les Paraules PDF

AUTOR(A): Antoni Llull

NOMBRE DEL ARCHIVO: Prenint El Demble A Les Paraules.pdf

FECHA: 2011

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,96 MB

ISBN: 9788492703135

Javiercoterillo.es Prenint El Demble A Les Paraules Image
DESCRIPCIÓN
El libro Prenint El Demble A Les Paraules en formato PDF. El libro Prenint El Demble A Les Paraules en formato MOBI. El libro Prenint El Demble A Les Paraules en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Llull. Disfruta leyendo con el sitio web javiercoterillo.es.

Dóna a conèixer algunes peculiaritats de la nostra llengua com són els drets lingüístics, les maneres com podem defensar-la, els avantatges i els desavantatges del bilingüisme, els diversos sistemes d’escriptura... Aquesta obra és sobretot una recopilació d’articles apareguts entre 2004 i 2008 amb un propòsit comú: donar a conèixer al gran públic algunes peculiaritats de la nostra llengua. L’autor hi explica diversos aspectes de la llengua que parlam; els drets lingüístics; els les maneres com podem defensar-la i evitar-ne la desaparició; els avantatges i els desavantatges del bilingüisme; els diversos sistemes d’escriptura; l’origen, la formació i l’evolució dels mots; els sinònims i antònims; les llengües franques i pidgins; els problemes de traducció; els tecnicismes i mots populars; els noms de les festes i celebracions anyals; els mesos i els dies de la setmana; els noms de lloc i de persona, i fins i tot els noms comercials, com les marques de cotxe. A més de la divulgació cultural, l’autor pretén despertar en els més joves l’interès i la curiositat per l’estudi de la llengua, una afició que no fa mal a ningú i pot reportar moltes satisfaccions a aquells qui l’emprenen.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Blaumut - El teu jo ( audio oficial ) #0001 - YouTube
Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la entrega, con la mercancía sin utilizar.
PRENINT EL DEMBLE A LES PARAULES | ANTONI LLULL | Comprar ...
Abans era tradicional fer cada Divendres Sant el Sermó de les Set Paraules, per meditar la Passió del Senyor, seguint les set paraules que Jesús digué a la creu. Pròpiament no són set les ...

LIBROS RELACIONADOS

Crepusculo.pdf

Antologia Poetica.pdf

¿Y Si Un Diplodocus?.pdf

C.basicas Lengua 5 Brisa.pdf

Legislacion Sobre Nacionalidad.pdf

Brahman.pdf

Nuevo Diccionario Biblico Ilustrado.pdf

Revista Española De Historia Militar (Nº 9).pdf

Manual Para La Obtencion Del Certificado De Capacitacion Profesio Nal De Transporte De Viajeros.pdf

La Composición De Los Alimentos.pdf

Nuevo Ele Inicial 2: Casete Del Libro Del Alumno.pdf

Extraoficial. Recuerdos De La Vida De Un Diplomático.pdf

Apren L Abecedari Amb El Ratoli Savi.pdf

Herramientas Para El Aula.pdf