Les Dues Cares De La Lluna PDF

AUTOR(A): Asha Miro

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Dues Cares De La Lluna.pdf

FECHA: 2005

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,26 MB

ISBN: 9788478712809

Javiercoterillo.es Les Dues Cares De La Lluna Image
DESCRIPCIÓN
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Dues Cares De La Lluna en formato electrónico. En javiercoterillo.es encontrará el libro de Les Dues Cares De La Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Dues Cares De La Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!

El 1974, una nena índia de sis anys aterrava a laeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius. Dues dècades, lAsha Miró va viatjar al seu país dorigen per retrobar els fils de la seva història. Daquella experiència en va sortir La filla del Ganges (publicat en català per Edicions de La Magrana i en castellà per Editorial Lumen; també el publicarà Sirene Uitgeverij en holandès i Editions Bibliophane en francès), un llibre que va commoure milers de persones. Va ser tan gran el ressò que, lany 2003,va tornar a lÍndia per filmar un documental basat en el llibre. El que no sospitava ningú és que lAsha Miró havia rebut feia pocs dies un email de lÍndia que li insinuava que encara hi havia coses del seu passat que en el primer viatge no havia descobert.Les dues cares de la lluna és la crònica daquest segon viatge als orígens de lAsha Miró. A través del seu llenguatge proper, íntim, reconstruïm una infància plena de misèria però també destimació, i amb ella coneixem les sorpreses increïbles que li amagava aquell email. Perquè en el segon retorn a lÍndia, lAsha descobrirà que algunes coses no són exactament com li havien explicat, i shaurà desforçar a buscar totes les peces que li falten per reconstruir el puzzle del seu passat. El que troba supera de lluny tots els seus somnis i és dins lespàgines daquest llibre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Mocador de seda disseny inspirat en les dues cares de la Lluna
Xavier Romeu, les dues cares de la lluna. Maria Conca i Josep Guia presenten la biografia i trajectòria de l'escriptor, professor i militant del PSAN al Centre de Lectura de Reus. 27 de Maig de 2018, per Isabel Martínez . Imprimeix Facebook Twitter Google Plus 0.
Pinzellades al món: Dos cares de la lluna / Dos caras de ...
Xavier Romeu, les dues cares de la lluna. Maria Conca i Josep Guia presenten la biografia i trajectòria de l'escriptor, professor i militant del PSAN al Centre de Lectura de Reus. 27 de Maig de 2018, per Isabel Martínez . Imprimeix Facebook Twitter Google Plus 0.

LIBROS RELACIONADOS

Oí Silbar A Las Acacias.pdf

La Casa Del Hombre.pdf

Composiciones Poéticas En Papeles Varios Y En La Prensa De Cantabria (Antología Del Siglo Xix).pdf

El Libro Del Buen Tunar.pdf

¿Donde Vive Maisy?.pdf

Diccionario Larousse Mini Español-italiano / Italiano-spagnolo.pdf

Manual De Albañileria. Formacion Para El Empleo.pdf

Napoles (Guias Visuales) Nd/dsc.pdf

Mapa De Carreteras De Sevilla.pdf

Syria: Lebanon Road And Travel Map By Cartographia.pdf

Imperio E Informacion.pdf