Les Dues Cares De La Lluna PDF

AUTOR(A): Asha Miro

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Dues Cares De La Lluna.pdf

FECHA: 2005

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,40 MB

ISBN: 9788478712809

Javiercoterillo.es Les Dues Cares De La Lluna Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de Les Dues Cares De La Lluna con javiercoterillo.es. Lea el PDF de Les Dues Cares De La Lluna en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Dues Cares De La Lluna y otros libros de Asha Miro.

El 1974, una nena índia de sis anys aterrava a laeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius. Dues dècades, lAsha Miró va viatjar al seu país dorigen per retrobar els fils de la seva història. Daquella experiència en va sortir La filla del Ganges (publicat en català per Edicions de La Magrana i en castellà per Editorial Lumen; també el publicarà Sirene Uitgeverij en holandès i Editions Bibliophane en francès), un llibre que va commoure milers de persones. Va ser tan gran el ressò que, lany 2003,va tornar a lÍndia per filmar un documental basat en el llibre. El que no sospitava ningú és que lAsha Miró havia rebut feia pocs dies un email de lÍndia que li insinuava que encara hi havia coses del seu passat que en el primer viatge no havia descobert.Les dues cares de la lluna és la crònica daquest segon viatge als orígens de lAsha Miró. A través del seu llenguatge proper, íntim, reconstruïm una infància plena de misèria però també destimació, i amb ella coneixem les sorpreses increïbles que li amagava aquell email. Perquè en el segon retorn a lÍndia, lAsha descobrirà que algunes coses no són exactament com li havien explicat, i shaurà desforçar a buscar totes les peces que li falten per reconstruir el puzzle del seu passat. El que troba supera de lluny tots els seus somnis i és dins lespàgines daquest llibre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF LA LLUNA - xtec.cat
Lluna nova, peix al cove, quart creixent, gep a ponent. Lluna plena, el mar remena, quart minvant, gep a llevant. Quatre cares té la lluna: dues com grills de llimona, una que ningú no ha vist i una de cara rodona.
Cara visible de la Luna - Wikipedia, la enciclopedia libre
Monstres mítics, acció, podcasts, humor... i pizza. Molta pizza. No és la primera vegada que el Dani, la Vera, el Miki i l'Àlex s'enfronten a monstres llegendaris.

LIBROS RELACIONADOS

Barrio Negro.pdf

Conflicto De Clases Y Crisis Del Feudalismo.pdf

1931 Compendio De Politica Socialludwig Heydelabor.pdf

Obras Escogidas.pdf

Derecho Procesal Laboral (8ª Ed.).pdf

Con Cariño Para Mi Hermana.pdf

Ciències Socials 5. 5º Tercer Ciclo.pdf

La Petita Patria De Cadascu.pdf

Memoria Comprensiva De La Actuación Del Primer Ayuntamiento Después De La Liberación De Madrid.pdf

Vecinos Invasores (Album De La Pelicula).pdf

Vianant De Capvespres.pdf

Burgos Y El Cid.pdf

Morriña.pdf

La Gran Biblioteca De Las Tres Mellizas - Thor El Vikingo.pdf

Inscripcions Romane D Ilici, Lucentum, Allon, Dia.pdf

Vampiro, El Requiem: Pantalla Del Narrador.pdf