Les Dues Cares De La Lluna PDF

AUTOR(A): Asha Miro

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Dues Cares De La Lluna.pdf

FECHA: 2005

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,79 MB

ISBN: 9788478712809

Javiercoterillo.es Les Dues Cares De La Lluna Image
DESCRIPCIÓN
Descubre el libro de Les Dues Cares De La Lluna con javiercoterillo.es. Lea el PDF de Les Dues Cares De La Lluna en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Dues Cares De La Lluna y otros libros de Asha Miro.

El 1974, una nena índia de sis anys aterrava a laeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius. Dues dècades, lAsha Miró va viatjar al seu país dorigen per retrobar els fils de la seva història. Daquella experiència en va sortir La filla del Ganges (publicat en català per Edicions de La Magrana i en castellà per Editorial Lumen; també el publicarà Sirene Uitgeverij en holandès i Editions Bibliophane en francès), un llibre que va commoure milers de persones. Va ser tan gran el ressò que, lany 2003,va tornar a lÍndia per filmar un documental basat en el llibre. El que no sospitava ningú és que lAsha Miró havia rebut feia pocs dies un email de lÍndia que li insinuava que encara hi havia coses del seu passat que en el primer viatge no havia descobert.Les dues cares de la lluna és la crònica daquest segon viatge als orígens de lAsha Miró. A través del seu llenguatge proper, íntim, reconstruïm una infància plena de misèria però també destimació, i amb ella coneixem les sorpreses increïbles que li amagava aquell email. Perquè en el segon retorn a lÍndia, lAsha descobrirà que algunes coses no són exactament com li havien explicat, i shaurà desforçar a buscar totes les peces que li falten per reconstruir el puzzle del seu passat. El que troba supera de lluny tots els seus somnis i és dins lespàgines daquest llibre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Biblioteca d'aula 3r d'ESO: Les dues cares de la lluna
LES DUES CARES DE LA LLUNA de ASHA MIRO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
Daniel king 3. les dues cares de la lluna - Librería Nevada
Les dues cares de la lluna es la crónica de este segundo viaje a los orígenes de Asha Miró. A través de su lenguaje cercano, íntimo, reconstruimos una infancia llena de miseria pero también de estimación, y con ella conocemos las sorpresas increíbles que le escondía aquel email.

LIBROS RELACIONADOS

Trabajadores Sociales De La Junta De Andalucía. Temario Común Volumen 1.pdf

Aviones (Puzle Movil).pdf

El Per-verso Libro De Las Carencias Del Alma.pdf

L Hivern.pdf

Els Camps Dels Vençuts.pdf

La Filosofia Y Su Doble: Nietzsche Y La Musica.pdf

El Pinguino Pepito.pdf

Tacticas. Arte Y Ciencia Del Exito.pdf

El Teatro En El Siglo Xvii: Ciclo De Lope De Vega.pdf

El Mirador De La Viuda.pdf